Kivitelezés

Új berendezések:


Vállaljuk új szállítószalag berendezések gyártását, telepítését, a tervezéstől az üzembe helyezésig. Nyomvonal, ill. egyéb műszaki paraméterek, technológiai adatok alapján konkrét műszaki megoldást kínálunk az adott feladat elvégzésére. Raktári rendszerek, technológiai berendezéseket összekötő szállítószalagok építése a vevői igények teljes körű figyelembevételével vonatkozó előírásoknak és egyedi technológiai specialitásoknak megfelelő, hatósági engedélyekkel, bármely ipari ágazatban.


Felújítás:


Partnereink igényei szerint vállaljuk szállítószalag berendezés teljes vagy részleges felújítását is. A felújítás tartalmazhatja kopó alkatrészek pl. heveder és a görgők cseréjét, az elhasználódott, sérült szerkezet javítását, a hajtómű, motor és a fordító dob felújítását, cseréjét, valamint az elektromos felújítást, vezérlés javítását, cseréjét. Meglévő szállítópályáját átalakítjuk, ha az netán elavult, és nem felel meg a korszerű követelményeknek vagy előírásoknak. Felújítás után használhatja tovább meglévő berendezését, ha az méret- vagy funkció-változás, vonatkozó előírás változás, vagy gyártási technológia változása miatt elavulttá vált.Átalakítás:


Meglévő szállítópályáját átalakítjuk, ha új méretek, új hajtás, új szalagfajta vagy más változtatás szükséges a további gazdaságos üzemeletetéséhez. Keressen minket már az ötlettel! Kérje segítségünket már a tervezés során, hogy a korszerű előírásoknak, szabványoknak is megfeleljen berendezése. Az új igények szerint, és a mindenkori szabályokat figyelembe véve, mi vállaljuk az áttervezést, kivitelezést. 

404 - Hiba az oldal betöltésekor