Termékek

Termékek » Lánc termékek » Láncfeszítők » MŰANYAG AUTOMATIKUS LÁNCFESZÍTŐK

MŰANYAG AUTOMATIKUS LÁNCFESZÍTŐK

Érdeklődés a termékről

A műanyagból készült automatikusan utánállító feszítők 2 egymással összecsavarazott műanyag blokkból állnak, melyek közé egy rugó kerül. A rugó ellátja a rezgéscsillapító és szabályozó szerepet is. 

Bizonyos gyártási követelményeket figyelembe véve úgy alakították ki őket, hogy nyirkos környezetben, vízzel és korrozív anyagokkal érintkezve is alkalmazhatóak legyenek. Ezek a termékek használhatók mint automatikus láncfeszítők, automatikus szíjfeszítők, lökéscsillapítók és lassítók. Egyénivé is alakíthatók speciális alkalmazási követelményeknek megfelelően. Az automatikus láncfeszítők kulcsszerepet játszanak hajtásoknál és hajtóműveknél. Garantálják a lánc- vagy szíjhajtások megfelelő teljesítményét, tompítják a kinematikus mozgás vibrációját és ezáltal egy sokkal szabályozottab hajtás építhető, amely növeli a gép és alkatrészeinek élettartamát.

 

Számos alkatrész a műanyag láncfeszítők termékcsaládjának tagja. Alább rövid bemutatót talál az alap részegységekről vázlatokkal és méret listákkal, bővebb információért a lap alján található linkre kattintson! 

 

 

Műanyag láncfeszítő alap egység: 

 

A lánc feszeségét biztosító kerékből vagy csuszkából érkező rezgések csillapítására szolgál a láncfeszítő alapegység. Ezentúl rögzíti az alaphoz a láncfeszítő eszközt. 

 

 

 

 

 

Láncfeszítő kerék, műanyagból: 

 

Lánckerek, melyek feladata a lánc feszeségének megtartása. Közvetlenül érintkeznek a lánccal és közlik a tartó elem felé a láncra, hajtásra ható ütéseket, rezgéseket. 

 

 

Láncfeszítő csuszka: