Termékek

Termékek » Lánc termékek » Láncfeszítők » MŰANYAG KAROS LÁNCFESZÍTŐ

MŰANYAG KAROS LÁNCFESZÍTŐ

Érdeklődés a termékről

A műanyagból készült karos láncfeszítők egyesítik a műanyag mint alapanyag korrozió álló tulajdonságait a láncfeszítők fontosságával. 

A CIAO rugalmas alkatrészek csak műanyagot és rozsdamentes acélt tartalmaznak, ezért különösen alkalmasak élelmiszer- és gyógyszeripari felhasználásra, valamint olyan alkalmazásokra, ahol rozsdásodásra kell számítani. Az elérhető elfordulási szög +/- 30°, vagyis 30°-os rugalmas forgást tesz lehetővé óra járásával megegyező és ellentétes irányban a középvonalból, nyugalmi helyzetből. Speciális kialakításának köszönhetően működése zajtalan és megbízható. Ezek az alkatrészek sok területen változatosan alkalmazhatóak: láncfeszítésnél, szíjfeszítésnél, lökéscsillapításnál, rezgéstompításnál, nyomáskiegyenlítéskor, rugalmas támasztásoknál, stb.

 

A CIAO temékek köre széles, de röviden bemuatjuk vázlatokkal és táblázatokkal az alap kiviteleket. Bővebb és tágabb tájékoztatást az alsó méret lista letöltése link alatt talál! 

 

 

Műanyag feszítő bázis egység: 

 

A bázis egység rögzíti a feszítésre használt kereket vagy csuszkát az alaphoz. Műanyag kivitelű, gumi rezgéscsillapítóval, részleges elfordulásra jó. 

 

 

 

 

Műanyag lánckerék, feszítéshez: 

 

Profilja segítségével a lánc átfut rajta, mégis biztosítja annak megfelelő feszítését. 

 

 


Csuszka műanyag karos feszítőkhöz: 

 

Kisebb és költséghatékonyabb megoldást biztosítanak a különböző csúszkák kis lánc sebességekmellett mint a kerek. Készül normális és ovális kivitelben. 

 

Normál kivitel: 

 

 

Ovális kivitel : 

 

 

 

 

A termékkel kapcsolatos információkat a következő dokumentum(ok)ban találja: