Termékek

Termékek » Lánc termékek » Láncfeszítők » AUTOMATIKUS LÁNCFESZÍTŐK

AUTOMATIKUS LÁNCFESZÍTŐK

Érdeklődés a termékről

Az automatikusan müködő láncfeszítők doboz alakúak és a bennük elhelyezett egy vagy két rugót forgórészként használják.  Felhasználásuk sokrétű, ütések, hirtelen behatások hatásainak elnyelésére, kapcsolat teremtésére mechanizmusokban. 

A TEN BLOC különösen jól használható automatikus szíj-, vagy láncfeszítőként, láncos szállítópályák fordítókerekeként, vagy lengéscsillapítóként A TEN BLOCK modul-rendszerű, számos alapvető univerzális alkotóelemből áll. (lásd ide kapcsolodó letöltések). A TB... és TN... típus esetén a TEN BLOCK feszítő eleme el tud fordulni a saját tengelye körül, ezzel lehetővé teszi a feszítőerő átadását a nem egyenesvonalba állított elemekre.

 

Alább bemutatjuk az alap kiviteleket. Bővebb tájékoztatást a többi kivitelről az alsó linken talál. 

 

 

Automatikus láncfeszítő alap egység: 

 

Az alap egység segítségével rögzíthetjük a feszítő csuszkát vagy lánckereket az adott gépegység alapjához. 

 

 

 

 

Automatikus láncfeszítő feszítő lánckerék: 

 

A feszítő lánckerekek kapcsolodnak közvetlenül a láncokhoz. A lánckerék aluminium vagy acél villára rögzített csavarkötéssel készül. 

 

 

 

 

Láncfeszítő csuszka, ovális és sima kivitel: 

 

Költséghatékonyabb megoldás kisebb igénybevételeknél műanyagból készült csuszka alkalmazása. Sokféle kivitele lehet, részletesen katalógusból tájékozodhat, amit a méret lista letöltése link alatt ér el. 

 

Ovális kivitel: 

 

 

Normál kivitel: 

 

 

A termékkel kapcsolatos információkat a következő dokumentum(ok)ban találja: