Termékek

TRANTORQUE GT

Érdeklődés a termékről

A Trantorque GT olyan kötés, melyben egy hasított patronnal ellátott szorító a súrlódó erő segítségével mindkét alkatrészfelületére feszülve viszi át a megkívánt nyomatékot.

A GT sorozat 5mm-es tengelyátmérőtől 75 mm-es tengelyátmérőig használható. Magas forgatónyomaték mellet precíz központúságot és kiegyensúlyozást biztosít.

Jóval kevesebb gépelem szükséges a GT kötéshez, így jelentős előnyei vannak mind szerelési mind állás időben olyan kötésekkel szemben melyeknél csavarkötések nagy számát szükséges megfelelő nyomatékra feszíteni. 

Ilyen típusú kötéseknél nincs szükség reteszekre, így a hajtó tengelyre sem kell hornyot vágni. Ezzel jelentős gyengítő hatást tudunk elhagyni, így az alkalmazott hajtó tengely vagy nagyobb nyomaték vihet át, vagy készülhet kisebb minőségű, olcsóbb anyagból is. 

A reteszes kötéssel szemben nagyobb élettartam is jellemzi, mivel jobban ellenáll a váratlan túlterheléseknek és korrizió álló is. Olyan esetekben is alkalmazható, ha a reteszkötés sérült, mivel a hajtó tengely lévő horony fölé is felhelyezhető a GT egység, így gyorsan talpra állítható a kieső gép. 

 

Kétfélékeppén alkalmazható a kötés: 

 

 

BŐVEBB TERMÉKINFORMÁCIÓK ,MÉRET LISTÁK ITT

 

 

A termékkel kapcsolatos információkat a következő dokumentum(ok)ban találja: