MÛANYAG AUTOMATIKUS LÁNCFESZÍTÕK

A mûanyagból készült automatikusan utánállító feszítõk 2 egymással összecsavarazott mûanyag blokkból állnak, melyek közé egy rugó kerül. A rugó ellátja a rezgéscsillapító és szabályozó szerepet is.

Kapcsolódó dokumentum

Bizonyos gyártási követelményeket figyelembe véve úgy alakították ki őket, hogy nyirkos környezetben, vízzel és korrozív anyagokkal érintkezve is alkalmazhatóak legyenek. Ezek a termékek használhatók mint automatikus láncfeszítők, automatikus szíjfeszítők, lökéscsillapítók és lassítók. Egyénivé is alakíthatók speciális alkalmazási követelményeknek megfelelően. Az automatikus láncfeszítők kulcsszerepet játszanak hajtásoknál és hajtóműveknél. Garantálják a lánc- vagy szíjhajtások megfelelő teljesítményét, tompítják a kinematikus mozgás vibrációját és ezáltal egy sokkal szabályozottab hajtás építhető, amely növeli a gép és alkatrészeinek élettartamát.

Számos alkatrész a műanyag láncfeszítők termékcsaládjának tagja. Alább rövid bemutatót talál az alap részegységekről vázlatokkal és méret listákkal, bővebb információért a lap alján található linkre kattintson!

Műanyag láncfeszítő alap egység: 

A lánc feszeségét biztosító kerékből vagy csuszkából érkező rezgések csillapítására szolgál a láncfeszítő alapegység. Ezentúl rögzíti az alaphoz a láncfeszítő eszközt.

Láncfeszítő kerék, műanyagból: 

Lánckerek, melyek feladata a lánc feszeségének megtartása. Közvetlenül érintkeznek a lánccal és közlik a tartó elem felé a láncra, hajtásra ható ütéseket, rezgéseket.

Láncfeszítő csuszka: 

Kapcsolódó dokumentum:

Ajánlatkérés

13 + 4 =